zoete witte wijn moscato
Dessertwijn Wit Moscato Sourgal Perrone Light Wijnservices.nl.
Omschrijving Witte Dessert Wijn Moscato Sourgal Perrone. Vederlichte heerlijke dessertwijn: Moscato Sourgal Elio Perone. Geurig, verleidelijke Moscato aroma's.Deze' wijn is heerlijk. Zalige geur, heerlijke aroma's. Klasse moscato met een zeldzaam goede prijs/kwaliteitsverhouding. Door de gedeeltelijke vergisting worden niet alle natuurlijke suikers in de druif omgezet in alcolhol. Daardoor krijg je een laag alcolhol %, 5% lieve bubbeltjes en een natuurlijk vriendelijke, frisse zoetheid, zonder toevoeging van suiker. Aromatisch, licht, natuurlijk. Lichtzoet en fris, verfijnde bubbeltjes. Probeer deze wijn eens in plaats van allerlei zoete chemische mix-drankjes!
Zoete wijn Vinoteca Il Casale.
Bij ons koken of eten. U bent hier.: Pasta, olijfolie, grappa ed. Producten per gebied. Moscato dAsti DOCG Valamasca 2015. Licht mousserende witte wijn van muskaat druiven, laag in alcohol 5%, verfrissend zoet, subliem bij tropisch fruit en zomerse nagerechten.
Moscato d'Asti' Colruyt Wijnen.
Zoekpagina Wijn zoeken. Zoeken op de site. Wijn en Eten. Gelegen in het wijngebied Piemonte rond de stad Asti. In de wijngaard. Kalksteen met klei en zand. Type wijnen in deze regio. Champagne en schuimwijn. Volg ons op Twitter. Algemene voorwaarden XTRA.
Perrone Moscato D'Asti' Gastrovino.
Licht, zoet, fruitig, fris. Zijn Moscato is een unieke wijn. Met zijn aromatische neus, zijn restzoet, frisse zuren, koolzuurbelletjes en slechts vijf procent alcohol. Bewaarpotentie Tot 3 jaar na oogstjaar. Wijn Spijs fruitdesserts of als aperitief. Zoete afsluiter van een heerlijke maaltijd.
Moscato d'Asti' 0375, Henri Bloem.
Over de wijn. Over de producent. Bleekgeel, licht mousserend en friszoet met een typisch muskaat-aroma. De Moscato dAsti van Il Falchetto is vanwege het friszoete en lichte karakter een perfecte begeleider van desserts met ijs en fruit. Wijnsoort: Zoete wijnen.
Ottocento, Moscato d'Asti' Wereldwijnen.
Heerlijk fruitige zoete wijn met een elegante bubbel, met maar 5%alcohol een allemans vriend. Soort: Witte wijn. Naam: Ottocento, Moscato d'Asti.' Streek: Alte Adige. Categorieën: Wit, Mousserende Tag: wijnen. Heerlijk fruitige zoete wijn met een elegante bubbel, met maar 5%alcohol een allemans vriend.
BRIGHELA MOSCATO 45, % Wijnkoperij Alex Storms Mertens.
BRIGHELA MOSCATO 45, %. Laat dit veld leeg. Doos inhoud: 6. Gemiddeld: 4.7 3 stemmen. Wijn spijs combinatie. Een witte licht mousserende dessert of zomerwijn, die zijn druivige afkomst niet verloochent het is één en al Muscaat-druif dat je ruikt én proeft.
Moscato Wijn De Wijn van de Muskaatdruif WIJNHOUSE.
Muscat de Rivesaltes Cap de Fouste 2011. Moscato wijn is ongetwijfeld één van de meest bekende soorten onder de witte wijnen. De muskaatdruif die gekozen wordt voor de wijnproductie is meestal amberkleurig of geelgroen, en wordt vooral gebruikt voor zoete wijnen.
Witte wijn Poquito Moscato AH Proefnotitie Wijnbloggers.
Zoals laatst de witte wijn Poquito Moscato, die we gekregen hadden om eens te proeven. En ons verraste! In een klein flesje, formaat bierflesje, met idem kroonkurk, uitermate handig om mee te nemen. 375 milliliter en slechts 5 procent alcohol. Ideaal dus om mee te nemen. De Poquito Moscato, afkomstig uit Spanje en gemaakt van, de naam zegt het al, Spaanse moscatodruiven die komen van wijngaarden uit de regio rond Valencia. Leuk om te weten is, dat de wijnmaker van de Bodega waar de Poquito Moscato gemaakt wordt, geen Spanjaard is, maar een Schot. Deze wijnmaker die bekend staat als El Escocés Volante The Flying Scotsman, Norrel Robertson is de enige Master of Wine, die in Spanje te vinden is. Er is ook nog een rose variant, maar die is volgens ons nog niet in Nederland te verkrijgen. De Moscatodruif of Muskaatdruif wordt vooral gebruikt voor zoete, witte muskaatwijnen.
Moscato d'Asti' 2014 1195, Margaret Wines.
Traditioneel Prijs per fles. Deze verfrissende, licht mousserende en zacht zoete Italiaanse dessertwijn wordt van Muscat druiven gemaakt. Tijdens de gisting worden de druiven sterk gekoeld waardoor de gisting stopt. Het resterende druivensuiker wordt niet meer in alcohol omgezet waardoor de wijn het natuurlijke zoet van de Muscatdruif behoudt. Ook het koolzuurgas wat tijdens de gisting is ontstaan is in de wijn achtergebleven. Deze La Caudrina Moscato d'Asti' is dan ook een licht mousserende witte wijn met een laag alcoholpercentage van 5 procent.
G.D. Vajra Moscato d'Asti' wijnenwereld.nl online wijn kopen.
Licht droge tot droge wijnen. Half zoete tot zoete wijnen. Wijnen op prijs. Wijnen tot 5 euro. Wijnen tussen de 5 en 10 euro. Wijnen tussen de 10 en 20 euro. Wijnen vanaf 20 euro. Wijnen vanaf 50 euro. Alle mousserende wijnen. Alle versterkte wijn. Alle alcoholvrije dranken. Alle cadeau artikelen. Product Prijs Aantal Totaal. Kortingsbon: Kortingsbon toepassen. Verder met bestellen. Home Shop Witte wijn G.D. Vajra Moscato dAsti.

Contacteer ons