witte wijnsoorten
Witte druivenrassen.
De wijnen zijn veelzijdig inzetbaar. Deze witte druif is vooral te vinden aan de Loire en in het Zuidwesten van Frankrijk, waar hij in 1710 voor het eerst in een oorkonde vermeld werd. Duitse Wijn en Weten. Wijn en eten.
witte wijnen
Witte wijn De lekkerste witte wijnen uit de hele wereld.
Bekijk de wijnen Witte wijn. Bekijk hier onze ruime aanbod van witte wijnen. Een speciale selectie van de lekkerste witte wijnen uit alle hoeken van de wereld. Een Sauvignon Blanc uit Nieuw-Zeeland, een Italiaanse Soave of juist een Meursault uit de Bourgogne.
witte wijnen
Witte wijn kopen Topselectie Italiaanse witte wijnen Fattoria.nl.
Chiarandà Sicilia Contessa Entellina DOC Donnafugata. Gambero rosso Uitmuntend. Ontdek de grote diversiteit aan Italiaanse witte wijnen, met een veelheid aan autochtone druivensoorten. wijnen zoals de Pecorino, Fiano, Vermentino, Falanghina, Greco di Tufo en nog veel meer schitterende wtte wijnen.
witte wijnen
Witte wijn kopen? WijnService.nl.
Wil je witte wijn kopen moet je eerst beslissen welke soort witte wijn je wil. Witte wijn met weinig suiker noemt men droge wijn. Heb je het liever wat zoeter dan moet je op zoek gaan naar een wijn met meer suiker.
aeg
Witte wijn Wijn.
Alle producten Wijn, bier, sterke drank. Alle producten Wijn, bier, sterke drank. Zwaar speciaal bier. Licht speciaal bier. Fris of zoetig bier. Alle producten Wijn, bier, sterke drank. Aperitieven en Mixdranken. Alle Aperitieven en Mixdranken. Alle producten Wijn, bier, sterke drank.
Spaanse witte wijn grootste aanbod SPANJEWIJN.nl.
Hieronder volgt een overzicht van alle beschikbare Spaanse witte wijnen uit ons grote assortiment en bij elk van de wijnen vindt u een uitgebreide beschrijving. Zeer speciale Spaanse witte wijnen zijn: Nisia Verdejo, Belondrade y Lurton en Albarino Pazo de Villarei.
Witte wijn Wijnsoort.
Het zal u opvallen dat witte wijn helemaal niet zo wit is! Er zijn zoveel verschillende kleuren witte wijn bleekgeel, wit goudgeel, strogoud en misschien zelfs een beetje geelgroen. En hoe komt dat? Witte wijn kan worden gemaakt van witte of blauwe druiven.
Bestel de beste witte wijn uit Frankrijk online De Wijnbeurs.
De witte mineralige en crispy witte wijn van Chteau Canet is voor de 5e keer op rij beloond met goud. Gemaakt volgens de duurzame methode Terra Vitis en van druiven van minimaal 30 jaar oude stokken. Net zo exotisch gefruit als een witte Chteauneuf, maar dan frisser.
Witte wijn koop je bij de kenner.
Wie drinkt er niet op z'n' tijd een lekker glas witte wijn? Of dat nu een stuivend frisse witte is als aperitief, een aromatisch volle voor bij een voorgerecht, of een mooie houtgerijpte voor een bijpassend visgerecht: Henri Bloem biedt u volop keuze.
Wat is nou droge wijn? 10topwijnen.nl.
Als u een witte wijn bestelt in een restaurant wordt vaak gevraagd of u een droge of een zoete wilt hebben. En dit toont eigenlijk meteen de definitie van droge wijn aan. Een droge wijn is namelijk niets meer en niets minder dan een niet-zoete wijn.
Witte wijn Wikipedia.
Witte wijn kan derhalve ook van blauwe druiven gemaakt worden. Witte wijn gemaakt van witte druiven wordt in Frankrijk ook wel blanc de blancs genoemd. De werkelijke kleur van de wijn wordt bepaald door het gebruikte druivenras. Ook leeftijd speelt een rol.

Contacteer ons