moscato wijn
Orsi Moscato d'Asti' DOCG, Piemonte Italiƫ dessertwijn WijnVoorNu.
De kleur van de wijn is strogeel en bijzonder is de zoete en bloemrijke geur van oranjebloesem waar deze dessertwijn zijn naam aan te danken heeft. De druiven voor Moscato dAsti moeten voldoende suiker en zuren bevatten voor de oogst.
wijn bestellen
Moscato d'Asti' DOCG Pio Cesare Fattoria.nl.
NIEUW ZEELANDSE WIJN HONGAARSE WIJN AANBIEDINGEN DIRECTWIJNMARKT. Proeverijen, Online seminars. Moscato d'Asti' DOCG Pio Cesare. Moscato d'Asti' DOCG Pio Cesare. Deel op Facebook Deel op Twitter. De Moscato, dessertwijn, van Pio cesare is rijk aan rijp fruit, aromatisch in de mond, samen met een lichte frizzante afwerking.
vintage
Moscato d'Asti' B.J. de Logie Wijn.
De druiven voor deze Moscato dAsti van Ca del Baio komen van 2.5 hectare wijngaarden die met de hand worden bewerkt en geplukt. Ze worden zacht geperst en ondergaan een temperatuur gecontroleerde vergisting. Wanneer het alcohol percentage 5% bereikt wordt de wijn dusdanig gekoeld dat de vergisting stopt.
broeikas kopen
Moscato d'Asti' wijn Italiaanse Wijnwijzer. Moscato d'Asti' wijn Italiaanse Wijnwijzer.
Een tikje zoet, zachte bubbels en een fijne afdronk dat is de onvolprezen Moscato d Asti. Deze sprankelende witte Moscato wijn wordt gemaakt van de Moscato Bianco druif, een soort Muskaatdruif die een van de oudste druivensoorten ter wereld is.
BRIGHELA MOSCATO 45, % Wijnkoperij Alex Storms Mertens.
ARIONE MOSCATO SPUMANTE 65, %. Prachtige iets zoetig met frisse zuren, mousserende wijn. De keldermeester van Arione heeft zeker een goede bui gehad toen hij de ragfijne smaaknuance van de muscatdruif samensmolt tot deze aantrekkelijke schoonheid. Zoiets springlevends, van zeer hoge gehalte in uw glas, krijgt u niet vaak.
Moscato Dezzani.
Moscato Dezzani is een lichte mousserende witte wijn van de moscatodruif uit Italiƫ. Een heerlijke frisse licht zoete moscato. Vanwege het lage alcohol percentage is Moscato Dezzani heerlijk tussendoor als bijvoorbeeld spoom. Ook is Moscato Dezzani een frisse elegante afsluiter bij het dessert.
Moscato dAsti Gall Gall.
Moscato dAsti is een licht bruisende wijn met weinig alcohol 45-65%, en een heerlijke zoete smaak. De wijn is ideaal als dessertwijn. Asti spumante is een echte mousserende wijn, iets minder zoet dan moscato dAsti en met een hoger alcoholpercentage 7-9%.
G.D. Vajra Moscato d'Asti.'
Een zachte persing en koude stabilisatie gaan vooraf aan de vinificatie, die ongeveer 7 dagen duurt. Zo behouden ze alle fruitigheid in hun Moscato die in speciale RVS vaten bewaard wordt. Het is een licht mousserende wijn met een laag alcoholgehalte: 55%.
Rinaldi Moscato d'Asti' DOCG Grapedistrict De meest persoonlijke wijnwinkel van Nederland.
Omdat de wijnproducenten graag een glas wijn drinken bij de lunch, werd er gezocht naar alternatieven voor deze heftige tanninerijke krachtpatsers. Daarom maken de boeren vaak een kleine hoeveelheid Moscato voor persoonlijke consumptie zodat er na de lunch ook nog gewerkt kan worden.
Albert Heijn.
Culemborg Moscato Populaire druivensoorten Wijnclub Hofstede Meerzigt.
You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. Zacht, zoete verleider. Voor de liefhebbers van zoete wijn, maar wel met voldoende frisheid is dit een ideale wijn! Deze Moscato heeft een verrukkelijke zoete en frisse smaak met een aangename aanhoudende afdronk.

Contacteer ons