lugana witte wijn
Witte Wijn: Zenato San Benedetto Lugana.
Lugana doc jaargang 2017. Stel een vraag over dit artikel. Price / kg.: Het bedrijf van de familie Zenato is gelegen in San Benedetto aan het Gardameer, in de provincie Veneto. Dit gebied is naar volume het grootste productiegebied van DOC wijnen van Italie. Het bedrijf wordt geleid door Sergio Zenato in samenwerking met zijn zoon Alberto en zijn dochter Nadia, dus het betreft hier nog een echt familiebedrijf. Met name de laatste jaren worden de wijnen van Zenato overladen met medailles en fantastische recensies, wat er toe leidt dat ze hun wijnen zeer gemakkelijk afzetten. Een wijn uit 100% Trebbiano druiven, die groeien rond het Gardameer. Het is een erg mooie, elegante en zachte witte wijn.
huisarts assistente opleiding
Lugana Wijnkennis.
Lugana Doc bestaat enkel voor witte wijn. Er bestaat ook een Spumante en een Superiore. De wijn moet voor minstens 90% bestaan uit de Trebbiano di Soave. Er mag voor maximum 10% aangevuld worden met andere druiven die zijn toegelaten in de regio.
offshore
Witte Wijn: Zenato Santa Cristina Lugana.
Traditioneel, handgeplukte Trebbiano di Lugana druiven. 5 maanden lagering op roestvrijstalen tanks en nog 3 maanden op fles. Mooie strogele kleur met groene hint. Intense witte wijn met elegante tonen van bloemetjes en citrusvruchten, voornamelijk citroen. Zeer zuivere wijn met een prachtige complexe smaak.
scannen
Farina Lugana DOC.
Farina Lugana DOC. Farina Lugana DOC is helder geel van kleur met een zweem van groen. Een elegante droge witte wijn met frisse bloemen aroma's' die overgaan in zachte abrikoos en wit fruit. Een harmonieuze aangename wijn die niet snel zal vervelen!
campagne
Lugana 2017 1290, Margaret Wines.
Deze gastronomische witte wijn wordt gemaakt van Trebbiano di Lugana druiven. Deze variant van het Trebbiano druivenras staat ten zuidoosten van het Gardameer aangeplant in de kleine gemeente Peschiera del Garda op de wijngaarden van Monte del Frá. Overigens, deze wijngaarden worden tot de beste wijngaarden van dit familiewijngoed gerekend.
Lugana Bianco Henri Bloem.
Wijnsoort: Witte wijn. Soort: trebbiano di lugana. Karakter: Fris droog. Serveren rond: 11C. Bewaaradvies: Nu lekker, tot 3 jaar na de oogst. Dit product is lekker bij.: Het gebied ten zuiden van het Gardameer heeft de ideale condities voor het laten rijpen van de witte trebbiano di Lugana.Op de thuismarkt is de witte Lugana al een grootheid, de beste restaurants in de streek hebben hem op de kaart staan.
2017 Zenato Lugana San Benedetto Wit 2017 Veneto Italië Grandcruwijnen.nl.
Schrijf de eerste beoordeling van dit product. Lugana San Benedetto Zenato is gemaakt uit 100% Trebbiano-druiven, die groeien rond het Gardameer in het gebied Veneto tussen Peschiera, Sirmione en Desenzano. De wijngaard is gelegen in het gebied bekend als San Benedetto di Lugano. Hier wordt de meest specifieke wijn van het district geproduceerd. Het is een erg mooie, elegante en zachte witte wijn.
Lugana AlleSoortenWijn.nl.
De wijnen kunnen een hoog gehalte aan rijpheid verkrijgen en bereiken ook een optimale complexiteit die nergens anders met de trebbiano druif wordt bereikt. Alle Lugana wijnen dienen voor minsten 90% van Trebrianno Druiven te zijn gemaakt. De geconcentreerde witte fruit en bloem aromas in de neus, zorgen samen met de mooie structuur en het verrassende delicate zuurtje in de afdronk voor een haast on-italiaanse complexe witte wijn.
Witte wijn: Farina Lugana Bianco.
Home / Witte wijn / Farina Lugana Bianco. Farina Lugana Bianco. Farina Lugana Bianco, ondanks de elegante zweem van groen kleurt deze Farina wijn helder geel. De elegantie zet door in een frisse bloemengeur en evolueert in zachte abrikoos en wit fruit.

Contacteer ons