wijn moscato
Moscato dAsti Gall Gall.
Moscato dAsti is een licht bruisende wijn met weinig alcohol 45-65%, en een heerlijke zoete smaak. De wijn is ideaal als dessertwijn. Asti spumante is een echte mousserende wijn, iets minder zoet dan moscato dAsti en met een hoger alcoholpercentage 7-9%.
cilindersloten
Orsi Moscato d'Asti' DOCG, Piemonte Italië dessertwijn WijnVoorNu.
De kleur van de wijn is strogeel en bijzonder is de zoete en bloemrijke geur van oranjebloesem waar deze dessertwijn zijn naam aan te danken heeft. De druiven voor Moscato dAsti moeten voldoende suiker en zuren bevatten voor de oogst.
verhuur boot
Albert Heijn.
wehkamp
Moscato d'Asti' wijn Italiaanse Wijnwijzer. Moscato d'Asti' wijn Italiaanse Wijnwijzer.
Deze sprankelende witte Moscato wijn wordt gemaakt van de Moscato Bianco druif, een soort Muskaatdruif die een van de oudste druivensoorten ter wereld is. De Moscato wijn wordt uitsluitend geproduceerd in het gebied rondom de plaats Asti in Italië, in de provincie Piemonte vlakbij Turijn.
Moscato.
Dat is ook te zien aan de dikkere fles die gebruikt wordt en de champignon vormige kurk; Moscato dAsti heeft vaak een gewone kurk en een minder zware fles. Naast mousserende dessertwijnen wordt de Moscato in Piemonte ook gebruikt voor stille dessertwijnen, meestal door de druiven in te drogen passito methode voor er wijn van gemaakt wordt.
Moscato d'Asti' AlleSoortenWijn.nl.
De wijn wordt geproduceerd van de beste moscato druiven en is afkomstig uit de bekende wijnstreek Piemonte in Italië. Door velen wordt de wijn beschouwd als de beste moscato wijn in de wereld. Productie van Moscato dAsti. De druiven voor Moscato dAsti mogen geen sporen van rot hebben en moeten voldoende suiker en zuren bevatten.
Moscato Dezzani.
Moscato Dezzani is een lichte mousserende witte wijn van de moscatodruif uit Italië. Een heerlijke frisse licht zoete moscato. Vanwege het lage alcohol percentage is Moscato Dezzani heerlijk tussendoor als bijvoorbeeld spoom. Ook is Moscato Dezzani een frisse elegante afsluiter bij het dessert.
La Caudrina Moscato d'Asti' 50cl 2017 Aarts Wijnen CV.
Deze moscato d'asti' is een licht mousserende witte wijn gemaakt van de muskaatdruif. De druiven worden in de meest perfecte staat geoogst om zoveel mogelijke zuivere druivengeuren in de wijn te krijgen. Tijdens de gisting wordt de wijn sterk gekoeld waardoor de gisting stopt en het resterende druivensuiker niet meer wordt omgezet in alcohol.

Contacteer ons