amarone rode wijn
Rode wijn: Zenato Amarone della Valpolicella.
De Amarone Zenato heeft een imponerende elegantie met in het centrum rijp fruit en een uitnodigend bouquet. Diep robijnrood van kleur met fijne hinten van aromatische kruiden. In de mond zijn de krachtige, warme en rijke smaakinvloeden, van onder andere wilde kersen en chocolade. Indrukwekkend wat een wijn. Er zijn nog geen recensies voor dit artikel. Terug naar: Rode wijn.
wasmachine en droger
Arduini Amarone della Valpolicella Rode wijn online kopen bij BuyYourWine.com.
Krachtig, rijk en ietsje zoet. Amarone is een wijn om te drinken op speciale momenten. Soort Krachtige rode wijn. Wijntype Rood, Bekroond. Smaak Arduini Amarone Valpolicella is een prachtige en zeer betaalbare Amarone die jong al drinkbar is. Deze Amarone heeft een beperkte houtinvloed; nauwelijks vanille maar wel een lichte kruidigheid van hut.
Portugese
Wijn Blog: wijnweetjes De rode wijnen van Valpolicella.
De Recioto della Valpolicella is een smaakvolle zoete rode wijn die het goed doet als dessertwijn. Amarone della Valpolicella. De Amarone is wellicht de bekendste uit het rijtje en heeft een wereldwijde reputatie en is één van de topwijnen uit Italië.
wagonplanken
Farina Amarone Classico della Valpolicella.
Farina Amarone Classico della Valpolicella. Farina Amarone Classico della Valpolicella is een zeer rijke Amarone wijn. De kruidigheid van cacao en balsamico zijn mooi verweven met het delicate fruit; kersen, aardbeien en bramen. Een rode wijn met een rijk warm mondgevoel samen met een ongekende structuur en balans die uitloopt met een geweldig lange afdronk.
Wijngebied: Veneto Passie voor Horeca.
Door de lagere temperatuur gist de wijn niet verder, zodat de restsuikers bewaard blijven. De minimale rijping is 25 maanden. Een Amarone laat men heel langzaam op grote fusten uitgisten. Het resultaat is een zware en droge rode wijn die heel lang bewaard kan worden.
Amarone della Valpolicella Wijnkoperij Okhuysen.
Hier worden rode wijnen gemaakt van de lokale rassen corvina, molinara en rondinella volgens traditionele, inmiddels beroemde methodes. Amarone is een rijke, droge rode wijn gemaakt van halfgedroogde druiven. Voor de ripasso wordt de wijn opnieuw gegist op gedroogde druivenschillen om de wijn krachtiger en voller te maken.
Amarone Classico wijnen kopen Grandcruwijnen.nl.
Amaro betekent letterlijk bitter in het Italiaans dus betekent Amarone eigenlijk grote bitter en die smaak zul je ook aantreffen als je een glas wijn drinkt. De Italiaanse wijn Amarone wordt gezien als een van de belangrijkste Italiaanse rode wijnen maar dan wel echte kwalitatieve rode wijnen die al van her oud zo wordt gemaakt.
Wijn van Accordini kopen; de italiaanse rode wijnen classico, rispasso en amarone.
Stefano Accordini Amarone della Valpolicella Classico 2014. Wijn uit Italië Veneto. Intense en complexe Italiaanse rode wijn. De geur neigt naar krenten en pruimen, de smaak is geconcentreerd en zacht. Echt een wijn om buiten de maaltijd van te genieten, of met een gerijpte kaas.
Amarone wijn Italiaanse Wijnwijzer. Amarone wijn Italiaanse Wijnwijzer.
Amaro betekent letterlijk bitter in het Italiaans dus betekent Amarone eigenlijk grote bitter en die smaak zul je ook aantreffen als je een glas wijn drinkt. De Italiaanse Amarone wijn wordt gezien als een van de belangrijkste Italiaanse rode wijnen maar dan wel echte kwalitatieve rode wijnen die al van her oud zo wordt gemaakt.
Rode wijn: Farina Amarone Della Valpolicella Classico Riserva Montefante.
Home / Rode wijn / Farina Amarone Della Valpolicella Classico Riserva Montefante. Farina Amarone Della Valpolicella Classico Riserva Montefante. Farina Amarone della Valpolicella Classico Riserva Montefante. Schenk deze Farina Amarone in uw glas en ervaar de rust die uitgaat van de fijne granaat rode kleur.
Amarone della Valpolicella DOCG Fattoria.nl.
Parker 91/100 punten. Vaio Amarone Classico DOC Serego Alighieri Masi. Gambero Rosso Goed/zeer goed. Mazzano Amarone della Valpolicella Classico DOC Masi. Gambero Rosso 2 rode glaasjes. Amarone DOCG 2007 Az. Wijn uit de buitencategorie 2007 vijf sterren oogstjaar. Geschenkkist met Amarone Classico DOCG Corte Aleardi.

Contacteer ons