cursus wijnproeven
Wijncursus.nl Wereldwijd erkende wijncursussen door heel Nederland.
Wijn en spijs cursus. Wijn Spijs cursus. 3-daagse opleiding wijn spijs. Uitgebreide cursus wijn spijs. Per keer 10 wijnen en gerechten, theorie en praktijk, inclusief examen. Bekijk de cursus. Wil je weten wat een wijncursus inhoudt, of het iets voor je is?
cursus utrecht
Key to Wine: de leukste wijncursus en wijnproeverij van Leiden Wijncursussen en proeverijen in Leiden en omgeving.
De wijncursussen worden gegeven door registervinoloog en wijn spijs specialist Titia Boxma. De cursussen worden aanbevolen door de Wijnacademie. Wijncursussen zijn bij ons op 3 niveaus te volgen.: CURSUS WIJNVIGNET SDEN 1 NIVEAU. Een opstapcursus in 2 avonden in Leiden en Voorschoten.
blokker
Wijnvignet SDEN1.
Deze cursus biedt de gevorderde wijnhobbyist en/of professional een complete cursus met diepgang en achtergronden. In 8 lessen leert u over: vinificatie, wijngebieden, wijnproeven, druivenrassen, kwaliteit, smaak, wetgeving etc. U krijgt les van een aanbevolen wijndocent van de Wijnacademie en registervinoloog.
wikkelfolie
Wijncursus.
Altijd al net dat beetje meer over wijn willen weten? Je leert de basis van wijn in slechts 3 lessen van ieder 25, uur. Theorie word afgewisseld met het proeven van verschillende wijnen. Na deze cursus weet je net dat beetje meer over wijn!
led tl 150cm
Cursus Wijnvignet SDEN 1 Karin Lips.
Na deze cursus kunt u makkelijker keuzes maken, beter wijn proeven en beoordelen en heeft u de beginselen van wijn/spijs combineren onder de knie. Ook leert u hoe u wijn serveert, decanteert, karafeert en wat de beste schenktemperaturen zijn van de verschillende wijnen.
T Shirt Bedrukken
Cursussen CyranowineCyrano Wine.
Cyrano verzorgt workshops, cursussen en opleidingen in Twente, dus in de omgeving van Hengelo, Enschede en Almelo. In de wijncursussen staat wijnproeven en de praktische kennis centraal. Het gaat niet om feitjes of overbodige weetjes, zodat je er ook echt wat hebt aan een cursus.
Wijncursus.
We pakken vooral uit met de wijn en spijs combinaties tijdens deze cursus, zoals een heerlijke eigen gemaakte spaghetti Bolognese in combiatie met een klassieke Chianti uit Italie, gevulde champignons, geitenkaasquiches, zalm, garnalen, heerlijke kazen en worsten en de afsluitende hapjes met dessertwijn.
Proeflokaal wijn Tilburg.
Een populaire cursus is de Van leek tot kenner, waarbij je in vijf avonden alles leert over de kenmerken van verschillende wijnsoorten en streken. Elk seizoen staat er een speciale proeverij op het programma, zoals een wildproeverij en een lenteproeverij.
Wijncursus Winebizz.
Deze cursus van 4 avonden behandelt Bordeaux, Bourgogne, Rhône in 2 avonden en 2 avonden Italië. waarin alle streken terugkomen. Proeven en leren over deze gebieden met hun terroirs en wijnen, proefnotities maken, het komt allemaal. aan bod in deze boeiende cursus.
Wijncursussen Vliegendt Hert.
Tijdens de cursus Wijnvignet behandelen we weinig theorie en vooral praktijk. Je leert wijn ruiken en proeven. Een klein aantal veel voorkomende druivenrassen passeert de revue. Na deze cursus kun je basissmaken benoemen en onderscheiden en een fles wijn of champagne goed openmaken en decanteren.
Wijnproeverijen, wijncursussen, verrassende wijnpakketten en altijd vakkundig advies!
Deze wijncursus wordt aangeboden in Gulpen en Maastricht en start begin april op maandag en dinsdagavond. Wilt u veel kennis opdoen over wijn en wijnproeven? Over de hele cursus proeft u ruim zeventig wijnen en u leert over verschillende wijnzaken: van de herkomst van wijn.

Contacteer ons