asti moscato
Moscato d'Asti' Henri Bloem.
Brunch en fruitdesserts. Je zou de Moscato d'Asti' Tenuta" del Fant" van Il Falchetto wel de tegenhanger kunnen noemen van Barolo en Barbaresco, stoere, volle wijnen, die Piëmont als wijngebied eeuwige roem hebben bezorgd. De Moscato d'Asti' ook Piëmonte is in alles het tegenovergestelde.
ongeluk
Luigi Einaudi Moscato d'Asti' Kwast Wijnkopers.
Luigi Einaudi Moscato dAsti. Het verhaal achter deze wijn. Heldere strogele wijn met een intense, frisse geur van muskaatdruiven, zoete appel en peer. Friszoete smaak met een elegante mousse en aromas van rijpe perzik en fris exotisch fruit. Met nog geen zes procent alcohol is deze wijn jong gedronken uitermate geschikt als aperitief, maar ook ideaal bij desserts op basis van fruit en ijs.
spaar rentes
bera vittorio figlimoscato d'asti' Vleck wijnen.
The fame of this single grape and of the Moscato dAsti wine rose from the 18th century into a worldwide fame in the 19th and 20th century. Similarly to the wine of Prosecco, its quality was badly hurt by the growing demand and the increasing use of technology with high volume in mind instead of quality. However, alike Casa Coste Piane in Prosecco, Beras family always stressed quality over quantity. It was the first to estate-bottle and market the wine in its region of origin, the Canelli. The property is in SantAntonio di Canelli, in the region of Serra Masio, a region held as the oldest and most prestigious region for the Asti Spumante.
goedkope slotenmaker rotterdam
Moscato dAsti en Asti Spumante, bubbels uit Italië Lekker Tafelen.
Moscato dAsti en Asti Spumante, bubbels uit Italië. Moscato dAsti en Asti Spumante, iets zoets tot besluit met bubbels uit Italië Na een uitgebreid diner of een gezellige barbecue met vrienden nog een glaasje wijn bij je dessert? Dan is een verfrissend glas Moscato dAsti of Asti Spumante een aanrader!
horloges dames
Moscato d'Asti' 2014 1195, Margaret Wines.
Ook het koolzuurgas wat tijdens de gisting is ontstaan is in de wijn achtergebleven. Deze La Caudrina Moscato d'Asti' is dan ook een licht mousserende witte wijn met een laag alcoholpercentage van 5 procent. Intens geurend naar Muskaat druiven met tonen van lychees.
Moscato d'Asti' AlleSoortenWijn.nl.
De hoeveelheid alcohol kan per producent verschillen. De Asti regio. Moscato dAsti wordt gemaakt in de wijnstreek Piemonte in het Noordwesten van Italië. De wijn is een Denominazione di origine controllata e garantita. Naast Piemonten wordt deze mousserende wijn ook gemaakt in de kleinere nabijgelegen provincies Alessandria en Cuneo.
Moscato dAsti van wijnhuis La Trava Il Sogno.
Een lekker frisse wijn; ideaal bij desserts of chocolade! De Moscato dAsti is de trots van La Trava uit Piemonte. Dit wijnhuis ligt tussen de glooiende heuvels van het gebied Langhe. In dit wijngebied worden enkele van de beste wijnen van Italië gemaakt; Barolo, Barbaresco, Dolcetto, Nebbiolo en de Moscato dAsti!
Perrone Moscato D'Asti' Gastrovino.
Als het om rode wijnen gaat zijn dat met name wijnen van de barbera druif. Maar Stefanos specialiteit zijn de vederlichte, sprankelende dessertwijnen van de Moscato en ook de Brachetto druif. Licht, zoet, fruitig, fris. Zijn Moscato is een unieke wijn.
Wijnsuggestie, Wine Moscato d'Asti' Mauro Sebaste I love food wine.
Er is vaak verwarring over het woord Asti op een fles mousserende wijn. Asti is een stad in Piëmonte, het noord-westen van Italië. Er worden twee soorten mousserende wijn gemaakt: de Asti Spumante is de iets minder zoete versie met een stevige mousse en een hoger alcoholpercentage dan zijn zusje de Moscato dAsti.
Zagara Moscato d'Asti.'
Zagara Moscato d'Asti.' Zagara Moscato d'Asti.' Deze Zagara Moscato d'Asti' is een fijne, rijke wijn met gouden reflecties in de strogele kleur. Deze wijn heeft een intense, aromatische geur met een vleugje oranje bloesem waar de wijn zijn naam aan te danken heeft.
Icardi Moscato d'Asti' 2015 DOCG Italië WijnVoorNu.
De witte Moscato druif heeft een oude oorsprong, de druif wordt al sinds de Romeinse tijd in Sardinië aangeplant. De Moscato was toentertijd bekend onder de naam Vitis Apiana wat druif van de bijen betekent, gezien de insecten door de zoete smaak van de Moscato worden aangetrokken.

Contacteer ons