asti moscato
Icardi Moscato d'Asti' 2015 DOCG Italië WijnVoorNu.
De witte Moscato druif heeft een oude oorsprong, de druif wordt al sinds de Romeinse tijd in Sardinië aangeplant. De Moscato was toentertijd bekend onder de naam Vitis Apiana wat druif van de bijen betekent, gezien de insecten door de zoete smaak van de Moscato worden aangetrokken.
cursus preventieassistent
Moscato dAsti Gall Gall.
Moscato dAsti is een licht bruisende wijn met weinig alcohol 45-65%, en een heerlijke zoete smaak. De wijn is ideaal als dessertwijn. Asti spumante is een echte mousserende wijn, iets minder zoet dan moscato dAsti en met een hoger alcoholpercentage 7-9%.
concurrentiebeding
Zagara Moscato d'Asti' WijnService.nl.
Met zijn 5% alcohol is de moscato licht verteerbaar. Zagara Moscato d'Asti' smaakt fantastisch als opwekkend aperitief, als overheerlijke dessertwijn bij fruit en sorbetijs én als ideale dorstlesser op elk moment van de dag. Zagara Moscato d'Asti' van wijnhuis Marchesi di Barolo is een zoet en licht mousserend Italiaans meesterwerkje van de Moscatodruif.
Cilinderslot
Rinaldi Moscato d'Asti' DOCG Grapedistrict De meest persoonlijke wijnwinkel van Nederland.
Toen de populariteit van de Moscato snel toenam, zagen de wijnboeren in dat er vast en zeker ook nog een commerciële slag mee te slaan was. Moscato dAsti DOCG wordt gemaakt van 100% moscato en is licht mousserend. Doordat niet alle suikers zijn omgezet in alcohol is dit een wijn met een licht zoetje en lage alcohol wat hem heerlijk fris en doordrinkbaar maakt.
offshore
Albert Heijn.
Alasia Moscato D'Asti' 75CL Gall Gall.
Door dat moscato d'asti' een zachte bubbel heeft en een heerlijke aroma maakt het alleen maar lekkerder.Ik vind het zelf heerlijk bij ijs of een fruit salade doordat het zoet is maar toch fris, maar is zeker niet te missen bij een meiden avond of een gezellig avondje met mijn moeder en zusje.
G.D. Vajra Moscato d'Asti.'
Vajra Moscato d'Asti.' Vajra Moscato d'Asti.' De Moscato d'Asti' van Vajra komt uit de gemeente Mango. Boven op een heuvel ligt hun Riforno wijngaard, pal op het zuiden. De eerste Moscato stokken gingen in 1986 de grond in; de jongste zijn van 2007.
Moscato d'Asti' AlleSoortenWijn.nl.
De Asti regio. Moscato dAsti wordt gemaakt in de wijnstreek Piemonte in het Noordwesten van Italië. De wijn is een Denominazione di origine controllata e garantita. Naast Piemonten wordt deze mousserende wijn ook gemaakt in de kleinere nabijgelegen provincies Alessandria en Cuneo.
Moscato d'Asti' Piemonte.
Het grootste verschil tussen de Asti en Moscato d'Asti' is dat Asti een Spumante wijn is Spumante heeft een stevigere bubbel dan Frizzante en dat deze ook meer alcohol mag bevatten tussen de 7 en 9 procent dan Moscato d'Asti.

Contacteer ons